Set de joaca Barbie - Dressing cu papusa

215,99 RON

Livrare începand cu 15.90 lei. Cumpără de peste 500 lei și beneficiezi de transport gratuit!* Termen livrare: 24-48h.

*Valabil pentru anumite categorii de produse. Costul livrării diferă în funcție de produsul ales.

Cod produs - SKU 194735089550
Cum te putem ajuta?

Descriere

Set de joaca Barbie - Dressing cu papusa

 

 

Barbie® Ultimate Closet™ nu este conceput doar pentru portabilitate, cu un maner de transport, ci include si papusa Barbie®, plus haine si accesorii pentru posibilitati nelimitate de stil! Decorat cu stilul caracteristic al lui Barbie®, dulapul mov cu interior roz are usi transparente, pentru a arunca o privire in garderoba sa. Papusa Barbie® poarta o rochie cu dungi si pantofi si se vine cu haine si accesorii la moda, pe care sa le combinati si sa le asortati. Doua rochii sunt perfecte pentru zi sau noapte, cu imprimeuri moderne si culori populare, impreuna cu doua perechi de pantofi, doua coliere si doua posete. Un raft rabatabil este folosit pentru a agata hainele si este comod pentru schimbarile de stil vestimentar. Include, de asemenea, sase umerase. Dulapul portabil este gata sa calatoreasca oriunde si pentru orice ocazie. Papusa nu isi poate mentine pozitia fara sprijin. Culorile si decoratiunile pot varia. Pentru varste cuprinse intre 3 si 8 ani.

 

•  Setul de joaca Barbie® Ultimate Closet™ include papusa Barbie®, haine si accesorii si are stil pe dinauntru si pe dinafara!

•  Dulapul are un exterior mov si un interior roz si este decorat cu usi duble transparente, pentru a arunca o privire in garderoba papusii Barbie®!

•  Un raft rabatabil este folosit pentru a agata hainele si este comod pentru schimbarile de stil vestimentar. Sunt incluse si sase umerase.

•  Papusa Barbie® poarta o rochie cu dungi si are doua rochii suplimentare, pentru a-si schimba tinuta.

•  Trei perechi de pantofi, doua coliere si doua posete creeaza intr-o clipa infatisari diferite!

•  Un maner de transport il face usor de depozitat sau de luat in deplasare!

•  Combinati si asortati, pentru joaca cu moda si distractie cu stilul!

 

Detalii

SKU
194735089550
Categorii
Greutate
0.5 kg
Brand
Varsta
3 ani+
Material
Plastic
Culoare
Multicolor