Joc The Learning Journey Play It - 123 Vanatoarea de comori

82,99 RON

Livrare începand cu 15.90 lei. Cumpără de peste 500 lei și beneficiezi de transport gratuit!* Termen livrare: 24-48h.

*Valabil pentru anumite categorii de produse. Costul livrării diferă în funcție de produsul ales.

Cod produs - SKU 657092397893
Cum te putem ajuta?

Descriere

Joc The Learning Journey Play It - 123 Vanatoarea de comori 

 

 

Jocul 123 Vanatoarea de comori de la Learning Journey  este un mod aventuros de a consolida abilitatile de numarare si de recunoastere a numerelor, in timp ce te distrezi cu familia si prietenii! Alege exploratorul si trage pe rand carti de joc si rezolva ecuatii. Gideaza camionul prin labirintul subteran dupa numarul de spatii afisate pe carte. Fa o plimbare inainte daca aterizati pe o fetita cu lant, dar atentie, daca aterizati pe o alunecare de noroi, trebuie samergi inapoi! Fii primul jucator care ajunge la comoara si castiga! Include patru carti caractere, 42 de carti de joc si tabla de joc. Se pot juca doi pana la patru jucatori. Varsta recomandata peste 3 ani. 

CARACTERISTICI CHEIE - JOC 123 VANATOAREA DE COMORI este un mod aventuros de a consolida abilitatile de numarare si de recunoastere a numerelor, in timp ce te distrezi cu familia si prietenii! Alegeti exploratorul si trage pe rand carti de joc si rezolva ecuatii. Ghideaza camionul prin labirintul subteran dupa numarul de spatii afisate pe card. Faceti o plimbare inainte daca aterizati pe o fetita cu lant - dar atentie! - daca aterizati pe o alunecare de noroi, trebuie sa alunecati inapoi! Fii primul jucator care ajunge la comoara care castiga! Include patru carti de caractere, 42 de carti de joc si tabla de joc. Pentru doi pana la patru jucatori. 

BENEFICII EDUCATIONALE – promoveaza limbajul, gandirea si invatarea. Accentueaza abilitatile tactile, motorii, de viata si sociale. SPRIJINA ABILITATILE DE DEZVOLTARE - Ascute MEMORIA. Construieste STIMA DE SINE. Dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor. Promoveaza ABILITATI DE COOPERARE. Ofera ore de distractie interactiva de invatare. 

SIGURANTA - Toate produsele Learning Journey sunt testate pentru siguranta in mod constant si respecta toate reglementarile interne si internationale privind siguranta jucariilor. PRODUSE PREMIATE - Fapt distractiv: Brandul Learning Journey are o gama larga de jucarii educationale premiate care au fost testate de cei mai importanti judecatori...copiii!

Detalii

SKU
657092397893
Greutate
0.5 kg
Varsta
3 ani+