Aparat de ras PHILIPS Series 5000 S5585/10, Acumulator, Autonomie 60 min, Negru

489,99 RON

Livrare începand cu 15.90 lei. Cumpără de peste 500 lei și beneficiezi de transport gratuit!* Termen livrare: 24-48h.

*Valabil pentru anumite categorii de produse. Costul livrării diferă în funcție de produsul ales.

Cod produs - SKU 8710103939214
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

La Philips, promovăm sustenabilitatea în toate aspectele procesului de creare a produselor. La producerea lamelor noastre de ras se utilizează electricitate 100 % regenerabilă, iar ambalajele sunt realizate din materiale reciclate. Astfel, toate aparatele noastre de bărbierit dispun de un paşaport Eco.


Curăţă-ţi aparatul de bărbierit electric la o atingere de buton. Deschide capul aparatului de bărbierit şi clăteşte-l cu apă.


Poţi observa cu uşurinţă nivelul de încărcare graţie afişajului LED cu 3 niveluri. Aparatul de bărbierit Philips îţi indică nu doar când trebuie să-l încarci, dar include şi indicatoare pentru blocare, curăţare şi înlocuirea capetelor.


Rafinează-ţi şi defineşte-ţi mustaţa şi perciunii cu lama de tuns pop-up – şi desăvârşeşte-ţi aspectul cu uşurinţă.


Un aparat de bărbierit pentru utilizare acasă sau în deplasare. Obţine 60 de minute de bărbierit la o încărcare de 1 oră sau conectează-l la priză pentru alimentare instantanee şi continuă. 


Încarcă aparatul de bărbierit Philips complet în doar 1 oră cu bateria litiu-ion puternică şi eficientă energetic. Te grăbeşti? Conectează aparatul de bărbierit la priză timp de 5 minute şi beneficiezi de o încărcare suficientă pentru un bărbierit complet.


Un aparat de bărbierit umed şi uscat care se adaptează la preferinţele tale. Obţine un bărbierit uscat convenabil sau foloseşte-l cu spuma sau gelul de ras preferat pentru un bărbierit umed reconfortant.


Aparatul de bărbierit electric are un senzor inteligent pentru părul facial care măsoară densitatea părului de 125 de ori pe secundă. Tehnologia adaptează automat puterea de tăiere pentru un bărbierit delicat şi fără efort.


Având o formă nouă, acest aparat de bărbierit de precizie este îmbunătăţit cu canale de ghidare a părului pentru tăiere optimă şi confort al pielii.


Conceput să urmeze contururile feţei, acest aparat de bărbierit electric Philips are capete complet flexibile, care se rotesc la 360° pentru un bărbierit eficient şi confortabil.


Puternice şi totuşi delicate, cele 45 de lame SteelPrecision cu ascuţire automată ale acestui aparat de bărbierit Philips efectuează până la 90.000 de acţiuni de tăiere pe minut, tăind mai multe fire la o singură trecere** pentru un bărbierit precis şi confortabil.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
8710103939214
Categorii
Brand
Tip Produs
Aparat de ras electric
Destinat Pentru
Radere
Tip Alimentare
Acumulator
Tip Utilizare
Barbierit umed, Barbierit uscat
Tip Aparat De Ras
Cu lame rotative
Numar Lame
3
Zona Corporala
Barba